Educació

El Govern aprova gairebé 100 milions per a actuacions en 21 escoles

  •  Les obres –reivindicacions històriques a 12 escoles, 5 instituts i 4 instituts escola– permetran la retirada de 41 barracons escolars

BARCELONA 19/02/2010 BCN REPORTAJE DE LA HORA DEL PATIO EN EL CEIP MEDITERRANIA EN BARRACONES MOMENTANIAMENTE , FOTO DE RICARD CUGAT

BARCELONA 19/02/2010 BCN REPORTAJE DE LA HORA DEL PATIO EN EL CEIP MEDITERRANIA EN BARRACONES MOMENTANIAMENTE , FOTO DE RICARD CUGAT / RICARD CUGAT (Bcn)

1
Es llegeix en minuts
Helena López
Helena López

Redactora

Especialista en Educació

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Govern ha aprovat aquest dimarts 21 noves construccions i «grans actuacions» en centres educatius catalans per un valor de gairebé 100 milions (98.389.936 euros). Aquestes actuacions, assenyalen, «donen resposta a necessitats territorials històriques». Les esperades i reivindicades obres afectaran en concret 12 escoles, 5 instituts i 4 instituts escola, i la seva aprovació s’ha fet en el marc del Programa d’encàrrecs d’actuacions (PETI).

Notícies relacionades

Entre les 21 actuacions en centres educatius, hi ha set ampliacions, sis noves construccions, cinc substitucions, dues «adequacions» i una que suposa alhora una substitució i una ampliació.

Quant a la distribució per tipus de centres, 12 de les obres es portaran a terme en escoles, cinc en instituts i quatre seran en instituts escola, distribuïts per tot Catalunya. Unes actuacions que permetran la retirada de 41 barracons escolars.