Avança la investigació

La germana de la nena assassinada a París, la principal sospitosa

Quatre persones segueixen detingudes per la mort de Lola, la col·legiala de 12 anys trobada sense vida dins una caixa divendres passat

La germana de la nena assassinada a París, la principal sospitosa

AFP/JULIEN DE ROSA

1
Es llegeix en minuts
France Presse

Quatre persones, inclosa la principal sospitosa, la germana de la víctima, segueixen sota custòdia policial aquest diumenge com a part de la investigació oberta després de la troballa, divendres a la nit a París, del cos de Lola, una nena de 12 anys que va aparèixer en un bagul al pati interior del seu edifici situat al districte XIX. Segons fonts pròximes al cas, més enllà de la germana de la víctima, una dona i dos homes estan sent investigats per la seva relació amb el cas. Elles van néixer el 1996 i 1998 i els dos homes són més grans, un nascut el 1979.

La principal sospitosa, interrogada dissabte al matí a Bois-Colombes (Hauts-de-Seine), podria patir trastorns mentals. De moment no s’ha filtrat cap indici sobre el seu possible paper en l’assassinat. Dos homes més que estaven sota custòdia policial, inclosa la persona sense sostre que va descobrir el cos de Lola, han quedat lliures per ara.

Mort per asfíxia

L’autòpsia feta dissabte va determinar que Lola va morir per asfíxia. Les primeres troballes havien assenyalat que la víctima tenia importants ferides al coll.

El cas va saltar a la llum després que un rodamon de 42 anys denunciés a la policia la troballa d’una caixa opaca que contenia el cos de l’adolescent. El cos de la col·legiala estava amagat entre roba. Al costat de la caixa hi havia dues maletes de mà.

Notícies relacionades

Els habitants del districte XIX han mostrat la seva tristesa i consternació deixant nombrosos rams de flors i testimonis d’homenatge al peu de l’edifici. Flors blanques, roses i grogues van ser penjades en una de les portes de la residència situada en aquest districte residencial i comercial de l’est de París.

En un petita paret a l’entrada de la residència on vivia Lola amb la seva família també s’han col·locat petits rams multicolors. El rectorat va anunciar dissabte que dilluns al matí s’establiran «cèl·lules de suport psicològic per als estudiants i el personal de la universitat, però també per a les escoles de la zona».

Temes:

París