Investiguen per què una nena d’I3 de Sitges es va quedar tot el dia ‘oblidada’ al bus escolar

1
Es llegeix en minuts

Una alumna d’Infantil 3 de l’escola Maria Ossó de Sitges (Garraf) es va quedar sola ‘oblidada’ a l’autobús escolar durant tota la jornada de dilluns, sense que ningú se n’adonés. El Consell Comarcal del Garraf, responsable del servei de bus, ha fet públic el cas i ha obert una investigació per aclarir els fets i determinar les responsabilitats que se’n derivin.

L’autobús va recollir la nena en la ruta matinal per portar-la al col·le a les 09.00, però la petita no va arribar a baixar del vehicle per causes que ara s’investiguen.

Va ser a les 16.00 hores, quan l’autobús anava a iniciar la ruta de la tarda per tornar els nens a casa, que un monitor va localitzar la nena dins l’autobús. La menor va ser traslladada a un centre mèdic on els especialistes van certificar que es trobava bé.

Notícies relacionades

El Consell Comarcal ha demanat un informe a les empreses que presten el servei de monitoratge i de transport. L’organisme també s’ha posat a disposició de l’associació de famílies de l’escola per revisar els protocols i evitar que fets com aquest es tornin a repetir.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sitges «lamenta profundament» els fets

Temes:

Sitges Col·legi