Horòscop diari

Horòscop d’avui, dilluns 19 de setembre del 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dilluns 19 de setembre del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dilluns 19 de setembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

La seva inquietud el portarà a dedicar algunes hores a assumptes professionals. Les seves relacions afectives aniran molt millor si procura mostrar-se humil i no fanfarroneja massa. Trobarà la manera de passar-ho bé, ja que es trobarà predisposat per aconseguir-ho.

Taure (20 abril a 20 maig)

Tindrà tants plans programats que li serà difícil decidir-se. Deixi-ho tot a l’atzar i accepti el primer que sorgeixi. En qualsevol dels casos, tindrà un dia excel·lent. Hi haurà bona comunicació en les seves relacions afectives.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Potser pateixi una indisposició passatgera, que enviarà en orris tots els seus projectes. Si accepta de bon grat la situació, sabrà trobar la manera de treure partit del dia. La seva família li donarà moltes compensacions.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

El seu estat d’ànim estarà capbaix al començar el dia, però poc a poc s’anirà recuperant. Algú tindrà una atenció molt especial amb vostè. A la tarda, sense adonar-se’n, es trobarà immers en el bullici i l’animació.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Procuri ser més concret i no divagui. Si és capaç de veure les coses de manera objectiva trobarà, sens dubte, solució al que el preocupa. Bones relacions afectives. El dia acabarà amb una nota d’optimisme.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Certes activitats en grup li permetran canviar les impressions sobre molts temes, que aclariran bastant les seves idees. Tot i que es trobi satisfet de la seva situació, això no serà obstacle perquè vostè i la seva parella facin plans per al futur. La companyia d’uns bons amics tancarà un dia tranquil i feliç.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Una mala notícia relativa a un familiar pròxim aconseguirà deprimir-lo. El dia girarà entorn de la família que, malgrat les circumstàncies, li oferirà bons moments. La seva parella el sorprendrà per la seva varietat de recursos. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Possiblement valorarà d’una altra manera tot aquest món social que l’envolta. Avui se sentirà content amb la seva família, però podria tendir a mostrar-se una mica despòtic. A la nit amistat i amor combinaran perfectament.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Les activitats familiars ocuparan la major part del seu temps. És possible que algú li faci una confidència que el sumirà en una mar de dubtes. Procuri guardar-se-la i no la comenti amb ningú. El dia, en termes generals, serà bo.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Procuri no ser tan impulsiu, ja que això suposa un obstacle en la seva relació amb els altres. Dedicar una mica de temps a la seva afició favorita podria servir-li de vàlvula d’escapament i l’ajudaria a ser més equànime amb vostè i amb els qui l’envolten.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

El seu estat d’ànim millorarà, fet que contribuirà a fer-lo més tolerant i comprensiu amb els altres. Estrenyi una mica els cordons de la seva bossa si no vol que li volin els diners. Els moments més bonics del dia li arribaran a través de l’amistat. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

La seva bona forma física el portarà a practicar algun esport, en què podrà lluir les seves facultats. De les diverses opcions que se li presentaran per passar el dia triï la de to més vitalista i que requereixi una aportació d’energies més significativa.

Temes:

Horòscop