Entre Saragossa i Sòria

Una altra avaria en un tren d’Ouigo deixa tirats els passatgers de Barcelona-Madrid més de tres hores

L’operadora de trens d’alta velocitat a baix cost va començar a operar a Espanya en 2021

L’operadora de trens d’alta velocitat a baix cost va començar a operar a Espanya en 2021 / Juan Coma

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una avaria en un tren d’Ouigo ha deixat tirats els passatgers durant més de tres hores entre les localitats d’Ariza (Saragossa) i Medinaceli (Sòria), en el trajecte Barcelona-Madrid.

Adif ha confirmat que a les 00.10 hores un tren de la companyia Ouigo s’ha quedat aturat entre Ariza i Medinaceli. El tren va sortir de Barcelona a les 20.38 hores i hauria d’haver arribat a Madrid a les 23.30 hores.

Ouigo ha explicat que el seu tren s’ha quedat aturat a les vies a causa d’una fallada tècnica del seu tren. Prop de la 01.00 hores la companyia ha desacoblat un dels trens per sortir cap a Madrid.

Passatgers que no podien sortir

Més tard, un altre tren ha arribat per realitzar el transbord dels passatgers que no havien pogut sortir.

El primer dels trens que ha sortit cap a Madrid ha retrocedit uns quilòmetres, concretament fins a la localitat de Calatayud, on després ha emprès la marxa cap a la capital.

Els passatgers del segon dels trens han pogut continuar el seu viatge prop de les 3.00 hores, quan Ouigo ha contractat un altre dels seus vehicles, passant les persones d’un tren a l’altre.

Notícies relacionades

A les xarxes socials molts viatgers han compartit vídeos de l’incident i han denunciat que fa hores que estan aturats, a més de les queixes per calor. En les imatges es pot observar com alguns baixen d’un tren i pugen en un altre.

El mes de juny passat Ouigo va experimentar un altre episodi igual, quan un dels seus trens va patir una avaria tècnica i va deixar encallats els seus passatgers per més de tres hores. 

Temes:

Madrid Trens