Submissió química

Víctimes de punxades: Els Mossos han rebut 23 denúncies en menys d’un mes

La majoria de casos s’han produït en discoteques o bars nocturns de Barcelona i Lloret de Mar

Víctimes de punxades: Els Mossos han rebut 23 denúncies en menys d’un mes

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han registrat 23 denúncies de presumptes víctimes de punxades en zones d’oci nocturn des del passat 11 de juliol, totes de noies a excepció d’un noi, i sense que fins al moment s’hagin donat casos d’agressions sexuals o robatoris. Tampoc ha sigut possible determinar si efectivament els denunciants han resultat drogats ni, en aquest cas, amb quina substancia ha sigut.

La majoria de casos s’han produït en discoteques o bars nocturns de Barcelona i Lloret de Mar, així com en dues localitats turístiques catalanes més, de les quals no ha transcendit més informació. 

Notícies relacionades

Davant la proliferació de casos, la Generalitat ha actualitzat els protocols contemplats, que actualment preveuen que es faci una anàlisi toxicològica a la víctima així com valorar la conveniència d’aplicar el tractament farmacològic per possible exposició al VIH. 

Alerta

La inquietud ha portat el mateix president de la Generalitat, Pere Aragonès, a reclamar a tota la població que estigui alerta davant una situació que ha qualificat d’«absolutament execrable». «Això no és una qüestió de les dones quan van de festa, això ens interpel·la a tots», ha remarcat el dirigent.