Sense submissió química

Alarma i rebuig a Viladamat per la punxada a una noia a la festa major

En tot moment va funcionar el protocol previst per l’ajuntament i l’Associació Juvenil Sant Felius

Alarma i rebuig a Viladamat per la punxada a una noia a la festa major
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Viladamat (Girona) i l’Associació Juvenil Sant Felius han fet públic un comunicat de «contundent rebuig de l’agressió que va tenir lloc a la festa major» del poble, el dissabte 30 de juliol. Al text, s’informa que una noia va ser víctima d’una punxada. «Els fets van passar quan la noia disfrutava de la festa i una persona desconeguda la va punxar sense conseqüències de submissió química, segons els informes clínics».

Notícies relacionades

Segons s’exposa en el mateix comunicat, en tot moment va funcionar el protocol previst per l’ajuntament i l’Associació Sant Felius, amb la intervenció del Punt Lila, l’ambulància, el personal de seguretat i els Mossos d’Esquadra. «No entenem com algú pot tenir la desagradable i mesquina idea de portar a terme una actuació així, amb o sense submissió química», s’indica al text.

També s’afegeix: «Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb la noia afectada, així com reafirmar la nostra voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar que les dones puguem continuar disfrutant de la festa major amb tranquil·litat, llibertat i total alegria».