Als 59 anys

Mor Jorge Badía, conseller delegat del bufet Cuatrecasas, mentre circulava amb bicicleta

  • Expert en litigació i arbitratge, ha mort aquest diumenge a Barcelona

Mor Jorge Badía, conseller delegat del bufet Cuatrecasas, mentre circulava amb bicicleta

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
EFE

El conseller delegat de Cuatrecasas, Jorge Badía, ha mort aquest diumenge a Barcelona als 59 anys mentre circulava amb bicicleta per causes que encara de desconeixen, segons ha confirmat a Efe el bufet d’advocats.

El lletrat, expert en litigació i arbitratge, era el màxim directiu de Cuatrecasas des del 2019, càrrec que va assumir en substitució de Rafael Fontana quan aquest va passar a ser president del despatx.

Badía va entrar a treballar a Cuatrecasas després de llicenciar-se el 1988 en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va desenvolupar càrrecs de gestió interna a l’empresa durant dècades.

Nombrosos professionals i empreses del sector han lamentat la mort de Badía, responsable màxim de la modernització i la reorganització de Cuatrecasas.

El bufet d’advocats Garrigues ha expressat el seu condol a través de les xarxes socials i l’ha definit com «un gran advocat i una excel·lent persona».

Notícies relacionades

El degà del Col·legi d’Advocats de Madrid, José María Alonso, també ha lamentat la inesperada mort d’«un company i amic» que va ser, «abans que res, un gran advocat, admirat per tots els professionals que es dediquen al món de la litigació i l’arbitratge.

«Però, a més, va ser un gran gestor, que, juntament amb Rafael Fontana i el mateix Emilio Cuatrecasas, va saber dirigir aquest extraordinari despatx que és Cuatrecasas fins a convertir-lo en una autèntica referència nacional i internacional de l’advocacia dels negocis», ha remarcat Alonso, que ha destacat de Badía les seves «grans dosis de sacrifici, intel·ligència, paciència, valentia, estratègia i visió de futur».

Temes:

Obituaris