A l’Hospitalet de Llobregat

Un mosso fora de servei arresta un agressor sexual que havia atacat la seva parella

  • El sospitós havia agredit una altra dona i ho havia intentat també amb dos menors aquella mateixa nit

Un mosso fora de servei arresta un agressor sexual que havia atacat la seva parella

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei va arrestar dijous a la nit un agressor sexual a l’Hospitalet de Llobregat. Segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO, cap a les 10 de la nit, el policia va rebre la trucada d’auxili de la seva parella, que havia sigut atacada pel sospitós, del qual s’havia pogut escapar.

El mosso va acudir de seguida a auxiliar la seva parella i poc després va trobar el sospitós. L’home es va resistir activament a ser reduït, però l’agent ho va aconseguir i posteriorment va avisar la policia catalana, que va enviar patrulles al lloc dels fets i va arrestar el presumpte agressor.

Notícies relacionades

La dona havia sigut acorralada per l’home i subjectada per la força, però es va poder desfer de l’agressor i va agafar el mòbil per trucar a la seva parella, l’agent dels Mossos que no vivia gaire lluny del lloc i que va poder socórrer-la immediatament.

Segons testimonis directes, l’agressor havia fet el mateix a una altra dona abans que a la parella del policia. Aquesta altra víctima es trobava en un edifici a prop dels fets. El sospitós se li havia tirat a sobre, la va empènyer contra la paret, la va agafar pels braços i va començar a fer-li petons. Abans d’atacar aquesta segona dona, segons els mateixos testimonis, havia intentat fer el mateix amb dues menors que es van poder escapar