Cinc anys després

Apareix un nou testimoni del doble crim del pantà de Susqueda

  • Es tracta d’un ciclista que va veure dos homes discutint a la zona dos dies després de la desaparició de Marc i Paula

zentauroepp40291249 la comitiva judicial al pant  de susqueda aquest 26 de setem170926144558

zentauroepp40291249 la comitiva judicial al pant de susqueda aquest 26 de setem170926144558 / Marina Lopez

1
Es llegeix en minuts
ACN

Gairebé cinc anys després del doble crim del pantà de Susqueda ha aparegut un nou testimoni que podria donar llum sobre els assassinats de Marc, de 23 anys i veí d’Arenys de Munt, i Paula, de 21 i veïna de Cabrils, que van desaparèixer al pantà el 24 d’agost del 2017. Es tracta d’una persona que dos dies després, el 26 d'agost, va veure dos homes discutint a l’interior d’un vehicle i que també va veure un caiac desinflat al mig del pantà.

És el que publica el diari ‘El Punt Avui’, que explica que es tracta d’un ciclista d’Osona que aquell dia va passar per la presa cap a les 9.51 hores en direcció Sant Martí Sacalm i que va tornar a passar, de tornada, a les 11.45. El diari assenyala que aquest home va decidir donar a conèixer el seu testimoni després de la publicació del llibre ‘El pantà maleït’ i després d’escoltar una entrevista a la seva autora, periodista d’‘El Punt Avui’, Tura Soler. Va ser llavors quan va sospitar que els homes que havia vist discutint podrien tenir relació amb el cas, com va explicar als Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

El 24 d’agost, el Marc i la Paula van anar d’excursió al pantà de Susqueda, on van desaparèixer. Els seus cossos van ser trobats un mes després amb senyals d’haver sigut assassinats. En el dia d’avui encara es desconeixen les causes del crim.

L’únic imputat fins ara, Jordi Magentí, va ingressar en presó provisional però va ser posat en llibertat al cap d’uns mesos per falta de proves. Anteriorment havia estat a la presó per l’assassinat de la seva exparella.