Oci

Els millors rius d’Espanya per fer ràfting

Aquesta pràctica s’ha consolidat com un dels esports d’aventura preferits dels espanyols

Els millors rius d’Espanya per fer ràfting

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El ràfting s’ha consolidat com un dels esports d’aventura preferits dels espanyols. L’emoció d’esquivar obstacles al ritme del vaivé de les aigües braves aporta una dosi d’adrenalina que enganxa la majoria dels qui ho proven. Per sort, a Espanya hi ha no pocs rius per disfrutar d’aquesta pràctica, però els usuaris de la web aladinia.com han seleccionat els millors enclavaments per a disfutar del ràfting a Espanya. Aquests són els més valorats:

Riu Noguera Pallaresa (Lleida)

Considerat un dels descensos «més atractius d’Europa», amb el tram de 14 quilòmetres entre Llavorsí i Rialp com un dels més trepidants.

Alt Ebre, Arroyo (Cantàbria)

Entre els exuberants rius càntabres, menció especial per als rius Ebre i Deva catalogats com a classe 3 amb trams de classe 4 (el nivell arriba fins al 6, el més complicat) i el Cares, que conté ràpids de classe 4, «sent un dels descensos més braus d’Espanya».

Riu Cabriel, Venda del Moro (València)

També a València es pot disfrutar de les aigües braves. El riu Cabriel, en el denominat tram Tamayo, de 12 quilòmetres, ofereix unes possibilitats a l’altura de les expectatives.

Riu Gállego, Murillo de Gállego (Osca)

Aquest riu pirinenc, al seu pas per la localitat d’Osca de Murillo de Gállego ofereix un descens de més d’11 quilòmetres amb un desnivell que promet emocions fortes.

 Riu Segura, Cieza (Múrcia)

El descens del riu Segura en les proximitats de la localitat murciana de Cieza no podia faltar al llistat, tant per l’aventura de solcar les seves aigües com per la bellesa dels seus paratges.

Notícies relacionades

 Riu Genil, Cuevas Bajas (Màlaga)

Des del nord de Màlaga, a la localitat de Cuevas Bajas, transcorre el tram d’uns 8 quilòmetres en els quals disfrutar del ràfting al riu Genil, especialment a l’estiu, quan més cabal porta gràcies als afluixaments que realitza el pantà d’Iznájar.