«És molt pitjor»

Matt Ford explica la seva dura experiència amb la verola del mico després d’haver passat dues vegades la covid

L’actor compara els dos virus en un vídeo en el qual explica el calvari que ha viscut durant les últimes setmanes

Matt Ford explica la seva dura experiència amb la verola del mico després d’haver passat dues vegades la covid

TWITTER

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor, escriptor i cantant Matt Ford, de 30 anys, ha compartit a través de xarxes socials quina ha sigut la seva experiència després de contraure laverola del mico. A més, el fet d’abans haver-se contagiat dues vegades de covid-19 li ha permès comparar els dos virus, destacant les seves diferències i, sobretot, la «intensitat» dels símptomes de la verola respecte al coronavirus.

Així mateix, Ford ha instat tota la població de Nova York que pugui a vacunar-se contra aquesta malaltia, destacant el cas dels assistents a la celebració del Pridea la ciutat nord-americana.

El relat de Matt Ford

Lluny de guardar per a la seva intimitat el fet d’haver-se contagiat de verola del mico, Matt Ford ha compartit a través d’un fil de Twitter i un vídeo de TikTok quina ha sigut la seva experiència des que el 17 de juny passat va donar positiu. Tal com ell mateix va explicar, l’actor es va quedar en xoc al confirmar que havia contret l’esmentat virus via contacte cutània amb un amic, ja que mai havia sentit de ningú pròxim que l’hagués patit.

A partir de llavors, Ford explica que va començar a sentir símptomes semblants als de la grip, a més de les granissades associades a aquesta malaltia: «Va començar amb només un parell de bonys, després es van desenvolupar símptomes intensos semblants als de la grip: febre, esgarrifances, suors, fatiga, etc.», va dir.

Comparació amb el coronavirus

Notícies relacionades

Després d’haver-se contagiat de coronavirus en dues ocasions, Ford també ha utilitzat la seva vivència per contrastar les dues malalties. La seva conclusió és clara: «Això és molt pitjor», afirma referint-se a la verola del mico. El vídeo informatiu ha tingut una gran rebuda a TikTok, on compta amb més de 200.000 visualitzacions.

Per la seva banda, Ford també ha aprofitat la difusió per instar la població de Nova Yorka vacunar-se: «Tot el que he de dir: vacuni’s si pot i vagi amb compte, especialment els novaiorquesos que vagin al Pride aquest cap de setmana», ha demanat.