Turisme

Arrenca la campanya dels viatges de l’Imserso 2022-23, amb 820.000 places i sense variació de preus

Els gairebé quatre milions de beneficiaris de l’oferta començaran aquesta setmana a rebre la carta informativa sobre la nova temporada

Arrenca la campanya dels viatges de l’Imserso 2022-23, amb 820.000 places i sense variació de preus

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El Programa de Turisme Social 2022-2023, els coneguts com a ‘viatges de l’Imserso’, inicien una nova temporada, que s’estendrà entre octubre del 2022 i juny del 2023, amb una oferta inicial de 820.000 places i sense pujada de preu per a les persones grans.

Aquesta setmana, gairebé quatre milions de persones grans que figuren com a beneficiàries dels viatges, començaran a rebre la carta informativa sobre l’arrencada de la nova temporada, segons informa l’Imserso en un comunicat.

A finals d’aquest mes, es publicarà al ‘BOE’ la convocatòria que obre el termini de sol·licitud per a la inscripció de noves persones beneficiàries o per a la modificació de dades. A inicis de setembre, es procedirà a la remissió de cartes amb l’acreditació de totes les persones participants.

El mateix mes de setembre, en la segona quinzena, s’obrirà el procés de comercialització dels viatges, que s’iniciaran coincidint amb la temporada baixa turística (mitjans d’octubre), i es recuperen així per complet els terminis tradicionals que s’estaven donant en aquest programa.

Segons precisa l’Imserso, de cara a aquesta nova temporada, els preus que paguen les persones grans per disfrutar d’aquests viatges «no patiran cap pujada». Si la demanda superés l’oferta inicial de 820.000 viatges, existeix marge per ampliar el nombre dels viatges.

Recuperat i robust

La campanya present es tancarà superant el mig milió de viatges disfrutats, cosa que, segons l’Imserso, denota que el programa està «ja totalment recuperat i robust».

Notícies relacionades

Segons les últimes avaluacions de les persones grans, corresponents al mes d’abril, el grau de satisfacció amb el Programa de Turisme Social de l’Imserso és «alt» o «molt alt» per al 80% de viatgers i viatgeres.

Respecte a la incidència de la covid-19 en els viatges de l’Imserso, s’han registrat, des de gener, una mica més de 625 casos sobre gairebé 420.000 viatgers que havien disfrutat del programa fins a mitjans de maig (un 0,15%).