Moda ‘low cost’

Shein estrena la ‘prova gratuïta’: sortejos de roba a canvi de comentaris

La nova iniciativa de la marca xinesa incita els usuaris a escriure valoracions sobre els articles que rebin

Shein estrena la ‘prova gratuïta’: sortejos de roba a canvi de comentaris
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El gegant tèxtil xinès Sheinha llançat una nova campanya per aconseguir la implicació dels seus usuaris, que tenen l’oportunitat d’aconseguir roba de forma gratuïta a canvi de compartir les seves ressenyes sobre el producte. El moviment de l’empresa asiàtica té l’objectiu d’aconseguir nous comentaris en la seva pàgina web, on molts clients es guien per les valoracions de previs compradors abans d’adquirir un nou article.

Tres proves per setmana

Tal com es detalla a ‘Shein Free Trial Center’, aquesta iniciativa és una manera que els clients de Shein puguin «provar productes i donar la seva opinió ». Hi ha disponibles fins a tres proves per setmana per a cada usuari i cal complir els requisits de qualitat dels informes per participar-hi.

Per inscriure’s en aquest procés, és necessari estar registrats en la plataforma. Per començar, el client ha de seleccionar algun dels articles que tinguin la prova gratuïta disponible. Una vegada apuntats, accedint a ’la meva sol·licitud,’ els participants podran comprovar si la seva petició ha sigut una «revisió aprovada» o si es tracta d’una «revisió fallida»; és a dir, si han guanyat o no.

D’internet al carrer

Notícies relacionades

La companyia xinesa de roba ‘low cost’ està valorada en gairebé 100.000 milions de dòlars, segons dades de ‘The Wall Street Journal’. Malgrat que la marca ha arribat a aquestes xifres mitjançant la venda online, recentment també està obrint botigues físiques per tot el planeta. L’última és la ‘pop-up store’, que Shein té previst obrir a Madrid, un anunci que arriba després de la notícia falsa sobre un possible tancament de la firma a Europa.

No obstant, es pot destacar que aquest negoci, ubicat a Espacio Ephímera del carrer Sandoval, es mantindrà habilitat per temps limitat, obrint les portes només de dijous 2 de juny al diumenge 5 de juny.

Temes:

Moda