Quatre o cinc menors

Rescatats 11 immigrants a bord d’una pastera a Eivissa

Set persones han arribat a Mallorca en una altra embarcació aquesta matinada

Rescatats 11 immigrants a bord d’una pastera a Eivissa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Salvament Marítim ha rescatat aquest diumenge 11 immigrants que viatjaven a bord d’una embarcació en aigües de l’illa d’Eivissa. En concret, les persones que viatjaven a bord d’una pastera, entre les quals hi ha quatre o cinc menors, han sigut evacuades a les 12.25 hores a la zona de ses Figueretes, segons ha informat la Delegació del Govern a les Balears.

Tots els ocupants de l’embarcació, confirmen fonts oficials, són homes i es troben, pel que sembla, en bon estat de salut. L’embarcació de Vigilància Duanera ha localitzat la barca a una milla i mitjana de la platja de ses Figueretes i ha donat l’avís a Salvament Marítim. Des d’allà han portat la pastera fins al port de Vila. Una vegada a terra, la Policia Nacional s’ha fet càrrec dels immigrants.

Segona pastera en 12 hores

Notícies relacionades

És la segona pastera que arriba a les Balears aquest 1 de maig. Aquesta matinada, a les 1.10 hores, una altra embarcació amb set homes a bord s’ha localitzat en aigües de Mallorca.

Des del mes de febrer no arribaven pasteres a les Pitiüses. L’última va ser l’11 de febrer. Aquell dia van arribar dues embarcacions a Formentera amb 22 migrants en total a bord. Des de començament d’any Eivissa i Formentera han rebut 91 migrants que han arribat a les illes en vuit pasteres, cinc a Formentera i tres a Eivissa.