Aposta editorial

EL PERIÓDICO arrenca l’any 8-M

El diari publica avui el primer dels 12 grans continguts en favor de la igualtat que elaborarà fins al març del 2023, un cada mes

La subdirectora Carol Álvarez llançarà la setmana vinent una ‘newsletter’ setmanal dedicada a la dona

EL PERIÓDICO arrenca l’any 8-M
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dona en la guerra. Així arrenca avui el primer dels 12 grans continguts en favor de la igualtat de la dona que EL PERIÓDICO publicarà fins al març del 2023, un cada mes, tal com va anunciar el 5 de març passat al presentar la seva proposta editorial ‘Sense igualtat no hi ha futur’. L’objectiu és que la celebració del Dia de la Dona no es limiti a un únic dia, el 8 de març, sinó que duri tot l’any. És una acció transversal, en la qual participen totes les àrees del diari.

El contingut elegit per al mes d’abril recull com estan vivint els conflictes bèl·lics en diferents zones les mares de família, les refugiades i les dones soldat. 

L’aposta editorial de EL PERIÓDICO també inclou el llançament d’una ‘newsletter’ setmanal sobre la dona, a càrrec de la subdirectora del diari, Carol Álvarez, a partir de la setmana vinent. 

Notícies relacionades

Aquestes accions s’uneixen a les que ja va realitzar el diari el 8-M passat, com la publicació d’una falsa portada de paper, amb el missatge ‘Sense igualtat no hi ha futur’, que es va convertir en pancarta per a la manifestació del 8-M. Va ser la nostra crisa a l’acció de les lectores en favor d’una igualtat que exigim aquí i ara perquè sense ella no hi ha futur.

A més, EL PERIÓDICO va publicar un retrat de la dona precaritzada, amb testimonis i en format multimèdia. També va prendre el pols a la situació de la dona a Espanya des del punt de vista legislatiu i d’acció de Govern i va avaluar la problemàtica de la dona en el dia a dia parlant amb lectores i subscriptores del diari. Tot això sense oblidar com el sistema educatiu intenta incorporar la perspectiva de gènere.