La C-16 està tallada

Un mort i dos ferits crítics en un accident al túnel del Cadí

En el sinistre s’han vist implicats quatre vehicles i els bombers han efectuat tasques d’excarceració per alliberar les víctimes

Imagen de recurso de una ambulancia.

Imagen de recurso de una ambulancia. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides crítiques en un accident de trànsit la tarda d’aquest dimecres al túnel del Cadí. En el sinistre s’han vist implicats quatre vehicles i la víctima mortal és un conductor d’un dels turismes, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). A les 17.00 hores, la carretera C-16 continua tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.30 hores. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió entre els quatre turismes implicats al punt quilomètric 118,5, a l’altura de Bagà, al Berguedà.

Notícies relacionades

Els ferits han sigut traslladats als hospitals de la Vall d’Hebron de Barcelona, al Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital de Berga, segons la gravetat de les seves ferides.

Arran de l’accident, s’han activat diverses patrulles de la policia catalana, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han efectuat tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).