Mesures anticovid

Sánchez sobre la mascareta a l’interior: «Queda un dia menys»

  • Sánchez deixa la decisió en mans dels professionals sanitaris: «Quan ells ens diguin, el govern prendrà la decisió just després»

Sánchez sobre la mascareta a l’interior: «Queda un dia menys»
1
Es llegeix en minuts
Patricia Martín
Patricia Martín

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres que «queda un dia menys» perquè Espanya elimini l’obligatorietat de la mascareta a tots els interiors, però sense donar ni tan sols una xifra aproximada de quan podria ser.

Notícies relacionades

Sánchez va obrir per primera vegada la porta a flexibilitzar la mesura de protecció davant la covid el 21 de febrer passat, fa més d’un mes, i en successives compareixences ha dit que el moment arribaria «més aviat que tard». Però, a finals de febrer, la sisena onada anava a la baixa i la incidència s’ha estancat des de fa dies entorn de 400 casos per 100.000 habitants, sense continuar amb el descens.

Per això aquest dimecres Sánchez ha argumentat que la «pandèmia continua» i cal ser «prudents». «Em poso a disposició dels professionals sanitaris i quan ells ens diguin que podem aixecar aquesta obligatorietat, no els càpiga cap dubte que el Govern prendrà la decisió just després», ha assenyalat.