L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Múrcia: última hora del nombre de casos

El nombre d'infectats per coronavirus a Múrcia puja a 6.194 persones, amb 156 morts

GRAF7800. MURCIA, 16/03/2020.- Dos trabajadores de una empresa de limpieza especializada desinfectan un autobús urbano de Murcia, para evitar el contagio del coronavirus, hoy en las cocheras de Latbus en Murcia. EFE/Marcial Guillén.

GRAF7800. MURCIA, 16/03/2020.- Dos trabajadores de una empresa de limpieza especializada desinfectan un autobús urbano de Murcia, para evitar el contagio del coronavirus, hoy en las cocheras de Latbus en Murcia. EFE/Marcial Guillén. / Marcial Guillén (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua a Múrcia. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19 en aquesta comunitat puja a 6.194, amb 156 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Múrcia].

El brot que va desencadenar la pandèmia del SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès arreu del món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte amb una persona contagiada al seu país. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.