Via tallada

Cues a l’AP-2 a Tarragona per un xoc mortal entre quatre camions

Cues a l’AP-2 a Tarragona per un xoc mortal entre quatre camions
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un camioner ha mort aquesta matinada i dues persones han resultat ferides lleus en un xoc en cadena a l’AP-2, a la Bisbal del Penedès (Tarragona), entre quatre camions, tres dels quals s’han cremat completament.

Amb aquesta víctima mortal, s’eleven a 23 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes des de principis d’any.

Segons informen aquest dimarts el Servei Català de Trànsit (SCT) i els Bombers de la Generalitat, el xoc en cadena s’ha produït per causes que s’estan investigant en el punt quilomètric 230 de l’AP-2.

Com a conseqüència del xoc, tres dels quatre camions s’han incendiat i un dels conductors ha mort.

Dos camioners més han resultat ferits lleus en l’accident, i han sigut traslladats a l’Hospital del Vendrell (Tarragona).

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 04.51 hores, i fins al lloc dels fets s’hi han traslladat vuit patrulles de la policia catalana, 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident ha provocat una gran retenció de trànsit i, en aquests moments, encara es manté tallada aquesta via en sentit nord.