De 0 a 18 anys

Grup Escolar Roca: educació i formació per al futur

És vital que les noves generacions estiguin motivades i preparades per afrontar els reptes

Grup Escolar Roca: educació i formació per al futur
1
Es llegeix en minuts

El Grup Escolar Joan Roca és un dels grups d’escoles concertades més grans de Barcelona. La seva oferta educativa comprèn la llar d’infants, les etapes d’educació infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior.

El grup té un projecte educatiu en constant evolució basat en la innovació pedagògica i centrat en les necessitats de cada alumne, la planificació d’experiències significatives d’aprenentatge i la preparació per al futur. Avalen la qualitat de l’escola concertada els 60 anys de trajectòria del grup i els milers d’alumnes i famílies a les quals han acompanyat en el procés. 

El Grup Escolar Roca té diferents centres per oferir un tracte pròxim i familiar. Un dels seus lemes és que tots els docents i treballadors del centre coneixen els alumnes i això garanteix una educació basada en la confiança en un entorn segur, des del carinyo i la comprensió. La continuïtat del projecte, de 0 fins a 18 anys, facilita la bona convivència dins i fora de l’escola, el seguiment de l’aprenentatge juntament amb les famílies, l’absència de conflictes i el bon desenvolupament dels nens i nenes en un entorn segur i de confiança. L’equip està format per mestres i professors amb vocació per a l’educació i amb una excel·lent formació. 

Tot això es tradueix en il·lusió per ensenyar i aprendre amb i dels alumnes, prioritzant el seu benestar i l’excel·lència educativa en tots els àmbits, donant-los a cadascun el que necessiten i ajudant-los a créixer des del punt de vista acadèmic i humà.

Experiència educativa

Notícies relacionades

L’anglès és una prioritat per al grup. En finalitzar l’educació primària, els alumnes tenen un anglès equivalent al PET o B1. Aquesta aposta ferma per la llengua estrangera distingeix la proposta del Grup Escolar Roca respecte de la resta de l’oferta educativa.

El grup ofereix una experiència educativa d’alta qualitat i proporciona a l’alumnat les oportunitats que necessiten per desenvolupar les seves habilitats i descobrir els seus talents amb l’objectiu que aconsegueixin l’èxit educatiu i puguin fer realitat els seus propòsits en un clima de confiança, seguretat i reforç positiu.