Activitat no autoritzada

Un balneari abandonat d’Esparreguera acull una festa durant tres dies

  • Els Mossos controlen la reunió, ja sense música i amb un grup reduït

Un balneari abandonat d’Esparreguera acull una festa durant tres dies

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els participants en la ‘rave’ iniciada divendres passat al balneari abandonat de La Ruda al municipi d’Esparreguera (Barcelona) l’han donat per acabada aquest diumenge a la tarda, sense que hi haguessin incidents, i han sigut identificats pels Mossos d’Esquadra que s’havien desplegat per la zona.

Segons han informat fonts policials, a mitja tarda d’aquest diumenge els participants que encara quedaven a la festa han recollit les seves pertinences i han abandonat el lloc, que ocupaven des de divendres passat.

Els Mossos han mantingut controls des de dissabte a la tarda per evitar que entrés més gent a la festa. També han identificat els que van sortint i han imposat denúncies en els casos en els quals han donat positiu per alcohol o drogues.

Notícies relacionades

La policia catalana, juntament amb els agents locals d’Esparraguera, van actuar al rebre les queixes dels veïns pel soroll de la festa.

Des d’aquest matí ja no se sentia música procedent del balneari abandonat, si bé encara quedaven a l’interior del recinte –tot i que ja fora de l’edifici– algunes persones, que a la tarda ja se n’han anat.

Temes:

Esparreguera