A Navarra

Agredida per un menor la directora de l’Institut de Burlada després d’intervenir en una baralla

La dona va acabar hospitalitzada i operada per la lesió a la zona orbital que li va causar el cop de puny

Agredida per un menor la directora de l’Institut de Burlada després d’intervenir en una baralla

IES Ibaialde en Burlada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació de Directores i Directors d’Institut de Navarra ha condemnat l’agressió patida per la directora de l’IES Ibaialde de Burlada (Navarra), Marta Ripoll, dilluns passat, 31 de gener, als voltants de l’institut.

Segons han traslladat des de l’associació, la directora del centre va voler impedir l’agressió protagonitzada per un noi cap a una noia i, a l’intervenir, va resultar ella també agredida per aquesta mateixa persona.

La lesió

La dona, després de l’agressió, va quedar semiinconscient a terra i va acabar hospitalitzada per la gravetat de les seves lesions. El cop de puny li va fracturar la base orbital, al costat de l’ull, per la qual cosa va haver de ser operada.

Així mateix, l’Associació de Directores i Directors d’Instituts de Navarra assegura que «Marta és membre de la Junta Directiva de la nostra associació i en nom de tots els membres d’aquesta fem patent el nostre agraïment per la seva professionalitat i valentia al decidir intervenir davant els fets relatats».

«Creiem fermament que aquest tipus d’actituds contribueix a una societat millor, de ciutadans i ciutadanes responsables», han afegit des de l’associació.

Notícies relacionades

A més de desitjar-li una ràpida recuperació i oferir-li «tot el recolzament» de l’associació, esperen que «situacions tan execrables no es repeteixin mai més» i que «aquestes mostres de violència passin a ser definitivament part del passat».

Investigació oberta

Segons han informat els mitjans locals, la Policia Foral ha obert una investigació per estudiar el cas. Així mateix, la policia podria obrir diligències contra el presumpte agressor pels delictes de lesions i de violència de gènere.