Investigació

La Policia busca el marit de la dona assassinada a Navarra a tot Espanya

Es desconeix el parador de l’home i tampoc hi ha constància del vehicle que utilitzava

2
Es llegeix en minuts

La Policia foral ha cursat a la resta de cossos policials que operen a l’Estat una ordre de recerca per localitzar el marit de la dona que aquest dilluns es va trobar morta amb indicis violents al seu domicili de la localitat navarresa de Tudela.

Es tracta de Sara Pina, de 38 anys, natural de Cortes, que exercia de professora a l’escola Dos de Mayo de Castejón i que vivia des de feia poc temps amb la seva parella a la vivenda on va ser trobat el seu cadàver, al passeig de Pamplona de la capital ribera.

Fonts policials han informat a EFE que va ser la família la que es va posar en contacte amb la Policia foral per alertar que no tenien notícies de la parella des de dissabte, per això aquest dilluns agents del cos van accedir a la vivenda per la força, juntament amb els Bombers, i cap a les 10.30 hores van localitzar en una de les habitacions el cos sense vida de la dona.

Es desconeix el parador del marit i tampoc hi ha constància del vehicle que utilitzava, per això la Policia foral ha cursat a la resta de cossos policials una ordre de recerca per identificar tant el vehicle com l’home, tot i que «de moment no hi ha novetat».

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Tudela, el titular del qual ha decretat el secret de sumari, està al càrrec de la investigació, en què com a primer pas s’haurà de confirmar la causa violenta de la mort en l’autòpsia del cadàver, prevista per a aquest dimarts a l’Institut de Medicina Legal a Pamplona.

De moment es tracta d’una «mort judicial amb indicis d’etiologia violenta», han assenyalat a EFE fonts de la Policia foral, cos en què no consten denúncies prèvies per maltractament entre la parella.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Cortes, localitat d’origen de Sara Pina –casada amb l’home que està en parador desconegut i amb qui no tenia fills– ha fet públic a les xarxes socials un missatge en què dona les gràcies a la jove morta, membre d’un grup de teatre local, «pels bons moments que ens vas fer passar. Per la teva manera de fer i per la teva forma de ser», mentre trasllada el seu «més sentit condol a la família».

A més, fa pública l’esquela de la jove, el funeral de la qual tindrà lloc aquest dimecres a Cortes.