Ha deixat quatre ferits

Aquest és l’extreballador de Securitas que ha disparat contra tres empleats de l’empresa

Aquest és l’extreballador de Securitas que ha disparat contra tres empleats de l’empresa

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos busquen l’extreballador de l’empresa de seguretat Securitas que ha efectuat diversos trets contra companys seus en unes oficines de la plaça Prim de Tarragona, coneguda com la Mitja Lluna, i després ha ferit en la seva fugida un agent dels Mossos. S’ha atrinxerat en una casa de Tarragona i la policia envolta la casa. Es tracta d’un home romanès de 45 anys, Marin Eugen Sabau, que ja havia amenaçat per e-mail diversos treballadors reclamant una quantitat de diners. «Ha complert la seva amenaça», segons explica un portaveu sindical de l’empresa Securitas.

Notícies relacionades

Els seus excompanys temien que s’hagués desplaçat a Barcelona per complir les seves amenaces i propòsits. Les persones que havien sigut amenaçades i que viuen a Barcelona han estat als seus domicilis protegides, explica aquest mateix portaveu.

Els fets han ocorregut a les 11.17 hores. Hi ha tres persones ferides: un home en estat crític, un altre en estat greu i una dona també amb ferides de gravetat, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha desplaçat 10 dotacions. L’home ha sortit fugint. En un control dels Mossos, a la rotonda de Mas Pujols, a Reus, l’atacant ha ferit també un mosso d’un tret.