Quatre ferits

Els Mossos disparen a l’extreballador de Securitas que va tirotejar els seus companys

L’agressor ha ferit tres treballadors, un dels quals es troba en estat crític

En un control policial, després de la seva fugida, l’home ha ferit també un mosso

L’agressor, que ha sigut ferit a la cama, havia ferit tres treballadors, un dels quals està en estat crític

Els Mossos disparen a l’extreballador de Securitas que va tirotejar els seus companys

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos han abatut l’extreballador de Securitas que estava envoltat en una casa de Riudoms (Baix Camp, Tarragona) on s’ha havia atrinxerat. L’home, que és viu tot i que ferit de gravetat, havia efectuat al matí diversos trets contra tres excompanys seus en una oficines de la plaça Prim de Tarragona, coneguda com la Mitja Lluna.

Els Mossos li han disparat a les cames. Una unitat ORCA del SEM l’està atenent en el lloc.

L’autor, que portava tres armes i armilla antibales, va decidir emprendre l’atac contra els seus companys després de diversos correus electrònics en els quals proferia amenaces si no se satisfeien les seves reclamacions econòmiques.

Després del succés, va sortir fugint fins a arribar a Riudoms. La policia va envoltar la casa i va intervenir contra l’assaltant, que tenia un fusell de 500 metres d’abast amb silenciador i espiell.

Poc abans, la policia havia demanat als veïns de Les Borges del Camp (Baix Camp) que no sortissin de casa ni circulessin amb vehicles, ja que tots els accessos a la localitat havien quedat tallats per la recerca de l’home. La policia catalana, segons ha informat l’ajuntament de la localitat a Twitter, va demanar col·laboració ciutadana per atrapar-lo.

Els fets han tingut lloc a les 11.17 hores. L’home va entrar en una oficina de Securitas i va ferir tres persones: un home en estat crític (el gerent), un altre en estat greu i una dona també amb ferides de gravetat, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar a 10 dotacions.

Notícies relacionades

L’home, extreballador de la companyia, amb la qual mantenia un litigi econòmic, va sortir fugint. En un control dels Mossos, a la rotonda de Mas Pujols, a Reus, l’atacant va tornar a disparar i va ferir també un mosso.

Mossos i Guàrdia Urbana de Tarragona van acordonar la zona. Segons va explicar un testimoni, es van sentir diversos trets i després un home carregat amb una motxilla va sortir, va pujar en un cotxe i va marxar.