Successos

Els Mossos detenen un conductor ebri per un accident mortal

El turisme, en què viatjaven quatre persones, es va sortir de la carretera al terme municipal de Pedret i Marzà

Els Mossos detenen un conductor ebri per un accident mortal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut a primera hora d’aquest dissabte un home, de 32 anys, de nacionalitat peruana i veí de Portbou (Alt Empordà), que conduïa sota els efectes de l’alcohol i que va provocar la mort d’un dels ocupants del vehicle. L’accident es va produir al voltant de les 7 del matí al quilòmetre 27 de l’N-260, al terme municipal de Pedret i Marzà (Alt Empordà), quan el turisme, en què viatjaven quatre persones, es va sortir de la carretera.

Notícies relacionades

Diverses patrulles de Mossos, Bombers de la Generalitat i SEM es van dirigir al lloc i no van poder fer res per salvar la vida d’un dels ocupants del turisme, que va morir per l’impacte.

Positiu en test d’alcohol

El conductor, que va resultar il·lès, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, amb un resultat de 0,78 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire exhalat. Va ser detingut com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat en el trànsit al conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. L’arrestat passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres en les pròximes hores.