Seguretat viària

Conductor temerari a l’N-II entre Sant Pol i Calella al Maresme

  • Un usuari de la via grava una furgoneta que anava de banda a banda envaint constantment el carril contrari

1
Es llegeix en minuts

Dissabte, 27 de novembre, a les 18.37 hores un automobilista va cridar l’atenció d’una persona per la seva conducció temerària. La persona que va denunciar al 112 tan aviat va poder trucar-hi baixava per la carretera de Sant Cebrià amb la intenció d’incorporar-se a la nacional N-II en direcció a Calella de Mar (Maresme). El testimoni que va fer la trucada de denúncia es va adonar que alguna cosa anava malament quan el conductor de la furgoneta va agafar en sentit contrari una glorieta situada a l’altura del camp de futbol de Sant Pol de Mar.

Notícies relacionades

Arran d’això la Maria (nom fictici) va començar a gravar el trajecte. El vídeo, que té una durada de tres minuts, recull el trajecte que va fer el conductor denunciat, uns quatre quilòmetres aproximadament. «Baixava de la urbanització Vista Mar a Sant Cebrià quan me’n vaig adonar que el conductor que tenia davant s’acabava de saltar un cediu el pas, a continuació va fer l’intent d’incorporar-se a l’autopista però pel que sembla va canviar d’idea i va continuar baixant en direcció a la nacional. Em vaig adonar que realment alguna cosa anava malament quan es va incorporar contra direcció a la rotonda que es troba davant del camp de futbol de Sant Pol».

Va ser llavors quan van voler deixar constància de la conducta irresponsable que estaven presenciant. «A partir d’aquí el meu acompanyant va decidir començar a gravar, vam passar molta por ja que la furgoneta anava de banda a banda envaint constantment el carril contrari, i hauria pogut provocar diversos accidents», explica la Maria. La furgoneta va acabar col·lidint contra un mur a l’altura de l’entrada de Calella de Mar, però no va aturar el seu trajecte.