De matinada

Una dona de 77 anys mor en l’incendi de la seva vivenda al Prat de Llobregat

Quatre agents de la Policia Local han patit intoxicacions pel fum

Una dona de 77 anys mor en l’incendi de la seva vivenda al Prat de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 77 anys ha mort aquest dilluns a la matinada en un incendi a la seva vivenda del Prat de Llobregat (Baix Llobregat, Barcelona). A les 4.59 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un foc a la cuina d’una vivenda produït en un pis del carrer de Barcelona del Prat.

Un total de set dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc del sinistre, que afectava un àtic. A l’arribar, l’escala de l’edifici, de quatre plantes d’altura, era plena de fum i, a més d’intentar-ne localitzar l’origen, s’ha revisat l’estat de les persones dels pisos restants i se’ls ha confinat dins de les seves respectives vivendes, segons ha informat el cos d’emergències de la Generalitat.

Revisió pel SEM

A causa d’aquesta actuació, quatre agents de la Policia Local del Prat han patit intoxicacions lleus per inhalació de fum. Dos d’ells han sigut donats d’alta després d’una revisió per part del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els altres dos han sigut traslladats a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Boi de Llobregat.

Notícies relacionades

Els efectius de Bombers han trobat la dona morta a la seva habitació. Ni ells ni el personal SEM han pogut fer res per salvar-li la vida.

A més dels efectius de Bombers de la Generalitat, en el servei hi han participat dotacions dels Mossos d’Esquadra, Policia Local del Prat de Llobregat i quatre ambulàncies del SEM.