El 1998

L’assassí del nen de La Rioja ja havia matat una dona

Francisco Javier Almeida López de Castro va ser condemnat a 30 anys pel crim d’una dona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Francisco Javier Almeida López de Castro és l’home que ha sigut detingut aquesta nit a Lardero (La Rioja) com a presumpte autor de la mort d’un nen, a qui s’hauria emportat amb engany, ja va complir pena de presó per un delicte d’assassinat a Logronyo el 1998.

Testimonis directes van explicar aquest dijous als periodistes que a la zona hi havia preocupació per la presència habitual d’aquest home que, segons ells, hauria sortit de la presó el 2020 després de complir una condemna per l’assassinat d’una agent immobiliària a Logronyo l’agost de 1998.

Notícies relacionades

Segons explica el diari ‘La Rioja’, el 17 d’agost del 1998 va concertar una visita amb ella a un immoble. Una vegada al domicili, Almeida va aprofitar per empènyer la víctima, que va caure sobre el llit. Llavors, va procedir a clavar diverses punxades a la dona, amb un total de 17 ferides, totes superficials a excepció d’una que va ser mortal. Va ser condemnat a 20 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria i 10 més per un delicte d’agressió sexual. 

Abans d’aquesta sentència, explica el mateix mitjà, ja havia sigut condemnat el juliol de 1993 per un delicte d’agressió sexual a una pena de set anys de presó major.