Problemes en el transport públic

Retards de més de mitja hora a Rodalies a Girona per la caiguda d’un arbre

Els trens circulen en via única entre Caldes i Maçanet mentre es repara la infraestructura

Retards de més de mitja hora a Rodalies a Girona per la caiguda d’un arbre
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els trens de les línies R11 i RG1 de Rodalies estan circulant per via única entre Caldes de Malavella i Maçanet (Girona) a causa d’una col·lisió d’un tren amb un arbre, aquest dilluns. Això provoca retards en els serveis que superen la mitja hora, segons ha informat Renfe. A les 12.30 hores, les demores persistien i des de l’operadora ferroviària es desconeix quan es reprendrà el servei amb les freqüències habituals.

Notícies relacionades

La velocitat dels trens que circulen per aquest tram en via única també és reduïda, per indicació dels tècnics de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif).

L’incident va ocórrer dilluns quan un tren, amb 230 viatgers a bord, va impactar contra un arbre que havia caigut a la via entre les estacions de Caldes de Malavella i Maçanet. Aquest accident va provocar 12 ferits lleus i una persona va haver de ser traslladada al Trueta i una altra a l’Hospital Santa Caterina de Salt en helicòpter. Durant la resta de la dilluns els viatgers de Girona que es desplaçaven fins a Barcelona ho van fer a través de la línia d’alta velocitat (AVE).