Jornada al Recinte Modernista

L’Hospital de Sant Pau organitza activitats gratuïtes sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • La iniciativa es portarà a terme al Recinte Modernista el pròxim 3 d’octubre, amb motiu de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible

L’Hospital de Sant Pau organitza activitats gratuïtes sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Robert Ramos

1
Es llegeix en minuts

L’Hospital de Sant Pau, juntament amb la Diputació de Barcelona i El Periódico de Catalunya, organitzen una jornada de tallers, jocs i activitats sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible al Recinte Modernista de Sant Pau a fi de saber com es pot contribuir a la consecució d’aquests objectius. Tindran lloc el diumenge 3 d’octubre de 10 a 17 hores.

Durant tota la jornada, la ciutadania podrà accedir gratuïtament al Recinte Modernista, on es trobaran amb una àmplia programació d’activitats organitzades per diferents entitats. Per poder accedir-hi hauran de registrar-se prèviament a la seva pàgina web.

Als jardins de l’antic hospital es trobaran gran part de les propostes previstes, com un punt informatiu sobre l’Agenda 2030 de la Diputació de Barcelona, un joc de pistes dirigit al públic familiar anomenat ‘El repte dels ODS’ o un estand de l’organització Banc Farmacèutic que parlarà sobre què és la pobresa farmacèutica i com es combat aquest fenomen. També hi haurà espai per a la conscienciació ambiental i aprendre a reduir la producció de residus. L’Aula Ambiental de Sagrada Família instal·larà uns jocs gegants perquè els més petits es conscienciïn amb la necessitat de preservar el medi ambient. D’altra banda, les famílies podran disfrutar dins del Pavelló de l’Administració d’‘En Tastaolletes’, un contacontes sobre alimentació saludable organitzat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Com a novetat, el Col·legi Oficial d’Arquitectes participarà en la jornada amb dos tallers. El primer sobre tecnologies domèstiques biocompatibles i el segon sobre recomanacions per fer dels nostres dormitoris espais més saludables.

Notícies relacionades

La part més lúdica serà al migdia, amb una actuació de la Colla de Gegants del Poblenou i una desfilada solidària anomenada Teixint sostenibilitat per reflexionar sobre la possibilitat d’aprofitar diferents materials, l’economia circular i el treball digne.

Actualment, el Recinte Modernista és seu d’una desena d’institucions que desenvolupen projectes d’alt impacte social en innovació, salut, sostenibilitat i cultura. Els visitants també podran accedir als espais de treball de bona part d’aquestes organitzacions com al Pavelló de Sant Leopold, al Pavelló de la Mercè i als Pavellons de Sant Jordi i Santa Apol·lònia.