Dades catalanes

La pandèmia segueix a la baixa a Catalunya, amb menys hospitalitzats i cap mort

  • El balanç diari indica que hi ha 273 persones ingressades a les ucis, cinc més que el dia anterior

Planta UCI  de pacientes ingresados por covid en el edificio Garbí en el Parc Sanitari Pere Virgili

Planta UCI de pacientes ingresados por covid en el edificio Garbí en el Parc Sanitari Pere Virgili / Ferran Nadeu (EPC)

1
Es llegeix en minuts

La pandèmia es continua contraient a Catalunya, ja que les dades d’incidència difoses aquest diumenge per la Conselleria de Salut indiquen que hi ha 740 pacients hospitalitzats, deu menys que dissabte, i no s’ha produït cap mort en les últimes 24 hores. Així mateix, el risc de rebrot continua estabilitzat per sota dels cent punts (en concret 94).

A més, en l’última jornada s’han notificat 620 nous positius (contra els 969 del dia anterior), de manera que la xifra total de casos registrats des de l’inici de la pandèmia arriba als 975.041. I la xifra de defuncions és de 23.729.

Notícies relacionades

El descens de contagis s’ha traduït en menys pressió assistencial, amb deu pacients menys ingressats als hospitals catalans, ja que actualment en són 740, si bé hi ha cinc persones més a les uci –273–, mentre que la velocitat de reproducció ha pujat tres dècimes, fins a 0,84.

Així mateix, la incidència acumulada a 14 dies se situa en 117 casos diagnosticats per 100.000 habitants, per tant en un risc d’incidència mitjà, després de deixar enrere els nivells extrem i alt de la cinquena onada de la pandèmia, gràcies a les restriccions i a la vacunació.