Carretera de Madrid

Detingut un camioner que va donar positiu en drogues després d’atropellar mortalment un conductor

  • La víctima s’havia parat a l’M-45 perquè tenia una punxada en una roda

  • El transportista tenia antecedents per homicidi imprudent i contra la seguretat viària

ambulancias-madrid

ambulancias-madrid

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil de Trànsit ha detingut un camioner, que va donar positiu en drogues, després d’atropellar mortalment un conductor de 60 anys que s’havia parat a l’M-45 perquè el seu vehicle s’havia avariat, ha confirmat a Europa Press un portaveu d’aquest cos.

Els fets van tenir lloc cap a les 10.30 hores d’aquest dimarts al quilòmetre 3 d’aquesta carretera de circumval·lació, al terme municipal de Leganés. Allà un home era a la via perquè havia baixat del seu cotxe, ja que se li havia punxat una roda.

Cas obert

Notícies relacionades

En un moment donat, i per circumstàncies que ara s’investiguen, un camió el va atropellar, cosa que li va causar la mort d’immediat pel fort impacte. De fet, els sanitaris del Summa-112 que el van assistir al lloc només van poder confirmar la seva mort a causa de les gravetat de les ferides que patia al cap i al pit, ha assenyalat a Europa Press un portaveu d’Emergències Comunitat de Madrid.

Els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit de Leganés van practicar el xòfer i únic ocupant del camió, que va resultar il·lès, un test d’alcoholèmia i drogues. Va donar positiu en el segon i per això va ser arrestat. El camioner, que té antecedents, està acusat d’un delicte d’homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària.