El camí de la immunitat

El president dels metges de Barcelona demana avantatges en l’oci i la cultura per als vacunats

Jaume Padrós considera que ha arribat el moment d’implantar mesures «de discriminació positiva», en línia amb el passaport Covid que plantegen altres comunitats

El president dels metges de Barcelona demana avantatges en l’oci i la cultura per als vacunats
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha demanat als governs espanyol i català que apliquin mesures de «discriminació positiva» per als qui s’han vacunat, com la possibilitat d’accedir a restaurants o actes culturals.

Notícies relacionades

En un tuit, Padrós ha escrit: «La gent adulta que es volia vacunar per responsabilitat i solidaritat ja ho ha fet. Ja és hora que el Govern, el Parlament, des de la Moncloa o el Congrés facin accions en favor de la discriminació positiva com fan altres països: restauració, oci, cultura...».

Padrós ha fet aquesta petició després de conèixer que els equips d’atenció primària de Vic (Osona) han fet públic el seu «desànim» pel fet d’«organitzar-nos per vacunar i trobar-nos amb el 20% de no presentats per a Pfizer i el 50% per a Moderna en segona dosi amb cita prèvia». «Falta de responsabilitat i poc respecte cap a les despeses en recursos», ha lamentat l’equip d’atenció primària de Vic també en un altre missatge de Twitter.