A Cala Major

Lloguen un minipis de 18 metres quadrats a Palma per 480 euros: «És una oportunitat a un preu assequible»

  • L’anunciant d’aquest baix exterior a Cala Major ofereix un mes de lloguer gratis

Alquilan un minipiso de 18 metros cuadrados en Palma por 480 euros: Es una oportunidad a un precio asequible

Alquilan un minipiso de 18 metros cuadrados en Palma por 480 euros: Es una oportunidad a un precio asequible

1
Es llegeix en minuts

«Promoció: un mes de lloguer gratis si reserves abans del 31 d’agost. I a més, ¡sense comissions d’agència!». L’anunci, publicat al portal immobiliari Idealista.com, sembla un xollo en una ciutat on arrendar exigeix desemborsar una fortuna en comissions i fiances. No obstant, el desengany arriba immediatament: «Estudi de 18 metres quadrats de lloguer d’una estança»

La vivenda, «un baix exterior sense ascensor» a Cala Major, es lloga per 480 euros al mes. L’anunci inclou diverses fotos des de diferents perspectives del reduït espai i un tour virtual que es recorre amb facilitat: una única estança amb una cuina senzilla i un bany. Cal tenir imaginació per saber on posar el llit. O el sofà, perquè els dos mobles no hi caben.  

La vivenda està tènuement il·luminada per una petita finestra que sembla donar a un pati interior. «A punt per convertir-se en la seva pròxima vivenda de lloguer», diu el text de l’anunci sobre el minúscul espai. 

Notícies relacionades

Les dimensions d’aquest minipis no semblen ser un problema per a l’anunciant, segur que ofereix «una oportunitat residencial en una bona zona i a un preu assequible».

No obstant, aquest infrahabitatge és lluny de ser una oportunitat. De fet, difícilment disposarà de cèdula d’habitabilitat perquè no arriba a la superfície mínima exigida per a una vivenda a les Balears: 26 metres quadrats útils i uns 30 de construïts. Cala Major, on s’aixequen els coneguts edificis Pullman, és terreny abonat per al lloguer d’aquest tipus d’espais.