De 28 anys

Una dona amb Covid mor a Las Palmas després de néixer el seu fill per cesària

  • El nadó es troba en bon estat i no té la malaltia

Complejo Hospitalario Universitario Insular-Materno Infantil

Complejo Hospitalario Universitario Insular-Materno Infantil

1
Es llegeix en minuts

Una dona que va ingressar embarassada amb coronavirus al Complex Hospitalari Universitari Insular-Materno Infantil de Las Palmas de Gran Canària va morir aquest dimarts a l’UMI, segons va confirmar la Conselleria de Sanitat. Fonts consultades per aquest diari van assenyalar que la defunció correspon a una jove de 28 anys que no havia rebut la vacuna contra el patogen i a qui se li havia practicat una cesària uns dies abans. Les mateixes fonts van indicar que el nadó es troba en bon estat i que no té l’afecció.

Notícies relacionades

Aquesta mort pujarà a l’estadística de la regió durant el dia de dimecres i se suma a les sis notificades dimarts, quatre a Tenerife –dos homes, de 95 i 65 anys, i dues dones, de 84 i 69 anys–, i dues a Gran Canària –una dona de 94 anys i un home de 76–. Tots ells tenien patologies prèvies i es mantenien ingressats a l’hospital i, tret dels homes de 95 i 76 anys, la resta estaven vinculades a brots familiars. El còmput general de víctimes mortals a les illes ascendeix a 917, després de confirmar-se la defunció al Materno.

En l’última jornada es van comptabilitzar 222 contagis –198 menys en una setmana–, i ja en són 90.644 acumulats, dels quals 14.400 estan actius, 13.920 als seus domicilis, 391 hospitalitzats en planta i 89 a l’uci. I en les últimes 24 hores s’han registrat 75.328 altes mèdiques, 465 més que dilluns.