Informe de l’autòpsia

Els dos avis trobats morts a Balaguer haurien mort per Covid

  • La parella, de 83 i 79 anys, feia diversos dies que estaven sense vida i quan els Mossos van entrar a la vivenda no van trobar-hi cap signe de violència

Els dos avis trobats morts a Balaguer haurien mort per Covid

Mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El matrimoni d’avis que dijous de la setmana passada va ser trobat mort, sense signes de violència, al seu pis de Balaguer (Noguera, Lleida) ha donat positiu en Covid, per la qual cosa podrien haver mort a conseqüència d’aquesta malaltia, segons ha informat aquest dijous el diari ‘Segre’.

Els dos avis, que tenien 83 i 79 anys, feia diversos dies que estaven sense vida i, quan els Mossos d’Esquadra van entrar a la vivenda, no hi van trobar cap signe de violència, a més de comprovar que ni les portes ni les finestres de la vivenda havien sigut forçades.

Segons han informat fonts policials, un veí va alertar dijous passat que es desprenia una forta olor del pis de la parella d’avis, per la qual cosa una patrulla va acudir a la vivenda, situada a la plaça Pau Casals de Balaguer, i van localitzar al dormitori els dos cadàvers sense cap indici de violència.

Notícies relacionades

La policia catalana va obrir una investigació, que ha tancat al rebre l’informe de l’autòpsia que hauria certificat que la causa de la mort podria haver sigut la Covid, tot i que fonts dels Mossos d’Esquadra consultades per Efe han eludit informar del resultat de l’autòpsia.

La investigació ja va descartar a l’inici una mort violenta, accidental o per suïcidi i, segons el ‘Segre’, el test ‘post mortem’ ha donat positiu en coronavirus i ha conclòs que els dos haurien mort per la mateixa causa.