A Palmanova

Detingut un empresari alemany per la violació d’una jove sueca a Mallorca

Detingut un empresari alemany per la violació d’una jove sueca a Mallorca

GUARDIA CIVIL

2
Es llegeix en minuts

Una festa privada en un xalet de Palmanova va derivar divendres passat en la presumpta violació d’una jove sueca de 29 anys. La Guàrdia Civil va detenir un empresari immobiliari alemany de 49 anys per un presumpte delicte d’agressió sexual.

Els fets van passar divendres passat de matinada en un xalet de Palmanova, al terme municipal de Calvià, a Mallorca. Una jove sueca de 29 anys va anar en qualitat de convidada a la festa privada que tenia lloc en aquest immoble. En el transcurs de la celebració, la víctima es va començar a trobar malament i marejada. Fins al punt que va demanar anar a un dormitori i va optar per ficar-se en un llit.

Quan la jove portava un temps dormint, de sobte, es va despertar sobresaltada. Un home era sobre d’ella i l’estava agredint sexualment. Com bonament va poder, la víctima es va escapar de la violació, es va vestir i va abandonar el xalet de Palmanova, on se suposa que s’havia de celebrar una festa. A continuació, va demanar ajuda per denunciar el que havia passat.

Davant el requeriment de la víctima, una patrulla de la Guàrdia Civil es va personar a la vivenda particular on havia tingut lloc la festa privada i la presumpta violació. Un cop allà, els agents van detenir el sospitós d’haver violat la jove escandinava. Es tractava d’un empresari de 49 anys, de nacionalitat alemanya i origen iranià.

Tot seguit, es va activar el protocol establert per a aquests casos de presumpta agressió sexual. La víctima va ser traslladada a Son Espases per ser explorada i extreure-li material genètic que pogués correspondre al presumpte violador. Mentrestant, al detingut per la presumpta violació de la jove se li va agafar una mostra de l’ADN a les dependències de la Guàrdia Civil per acarar-la amb les preses a la dona i determinar de manera indubtable si aquest subjecte l’havia forçat.

Possible submissió química

Notícies relacionades

Un altre dels aspectes que s’està investigant en aquesta presumpta agressió sexual és si van administrar a la beguda de la jove algun tipus de substància que provoqui la submissió química, com l’escopolamina, o algun analgèsic extremadament fort d’efecte immediat.

La jove escandinava, de 29 anys, va arribar en bon estat a la festa privada que tenia lloc divendres passat en un xalet de Palmanova. No obstant, al cap de poc temps va començar a trobar-se malament i patir una forta somnolència. Fins al punt que va demanar anar a un dormitori i es va ficar al llit. Quan estava dormint, la dona es va despertar bruscament de matinada. Tenia a sobre un home que, presumptament, l’estava violant.