Comunicació

La CNN acomiada tres empleats que no es van vacunar contra la Covid

  • La companyia de comunicació té una política de tolerància zero en aquests casos i requereix que els empleats estiguin inoculats

Captura de la web de la CNN en què apareix l’article sobre Espanya.

Captura de la web de la CNN en què apareix l’article sobre Espanya.

1
Es llegeix en minuts
Reuters

El canal de televisió per subscripció nord-americana de notícies CNN va acomiadar tres empleats per acudir a l’oficina sense vacunar contra la Covid-19 la setmana passada, segons un informe remès per l’empresa.

En la nota, el president, Jeff Zucker, va dir als treballadors que la companyia té una política de tolerància zero en aquests casos i requereix que els seus empleats estiguin vacunats per anar a l’oficina o treballar a peu de carrer amb altres empleats.

«Tothom de notícies, esports i estudis que ingressi ara i en el futur ha d’estar vacunat. Hem sigut clars sobre això durant mesos, per això no hi hauria d’haver confusió», segons la nota.

Mostrar la prova de vacunació ara pot convertir-se en una part formal del procés per ingressar el càrrec en la companyia, va dir la CNN.

A més, la CNN ha decidit posposar la data de tornada a les oficines dels Estats Units del 7 de setembre a mitjans d’octubre a causa de l’augment de casos de Covid-19 a tot el país i ha exigit masscaretes als seus espais de treball de Los Angeles, Washington DC i Atlanta.

Notícies relacionades

No obstant, no va revelar la ubicació de l’oficina on va ocórrer l’incident de l’acomiadament dels tres empleats.

Actualment, la CNN té la majoria de les seves oficines obertes per als empleats que vulguin treballar allà de forma voluntària, sempre que estiguin completament vacunats.