A Rincón de la Victoria

Un home mata la dona a Màlaga i en crema el cadàver

  • L’home va portar el cos de la dona fins a un abocador de Nerja

Un home mata la dona a Màlaga i en crema el cadàver

EUROPA PRESS / ÁLEX ZEA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un veí de 53 anys de Rincón de la Victoria (Màlaga) va ser detingut dilluns per la Guàrdia Civil, acusat d’assassinar la dona i cremar-ne presumptament el cadàver en un abocador de la localitat malaguenya de Nerja, segons fonts de la investigació.

L’alcalde de Rincón de la Victoria, Francisco Salado, ha lamentat per Twitter l’assassinat «en un nou cas de violència de gènere» i ha mostrat la seva més absoluta repulsa.

Segons ha avançat la cadena SER, l’home és molt conegut a la localitat i, pel que sembla, després d’assassinar la dona va intentar desfer-se del cos traslladant-lo a l’abocador on presumptament el va cremar.

Fonts de la investigació han indicat a Efe que la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació dels fets i estan recollint tota la informació del cas per determinar les circumstàncies de l’assassinat.

Notícies relacionades

El cas seria el cinquè a Andalusia des de començaments d’any i se suma a les 28 dones assassinades per les seves parelles o exparelles el 2021 a Espanya, segons la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere.

A més, hi ha un altre cas de violència masclista que està sota investigació.