Trànsit

Un dron ‘enganxa’ una conductora que pretenia evitar un control a les Canàries

A les imatges gravades per l’aeronau de la Policia Local de Telde s’aprecia com els ocupants del vehicle van canviar de pilot i aquest va circular en sentit contrari

1
Es llegeix en minuts

La unitat encarregada del dron de la Policia Local de Telde, a Gran Canària, ‘va enxampar’ fa dues setmanes una conductora que a l’adonar-se que hi havia un control de seguretat, va parar a la calçada i es va canviar a la part posterior del turisme per fer veure que anava una altra persona al volant. L’aeronau va gravar tot l’ocorregut i tant ella com el segon pilot van ser sancionats, aquest últim per circular en sentit contrari.

Notícies relacionades

Els fets es van desenvolupar una nit de divendres a la rotonda d’accés al parc comercial La Mareta i el Decathlon des de l’autovia GC-1, en sentit sud. L’agent que manejava el dron es va adonar que pocs metres abans del control un vehicle blanc, de la marca Fiat 500, parava al voral. A la gravació es recull com la conductora se situa a la part posterior i una altra persona s’asseu al seient del copilot. Tot això sense adonar-se que eren vigilats des de l’aire.

El nou conductor també va intentar evitar el control i va circular en sentit contrari en direcció al barri de La Pardilla. Un vehicle de la Policia Local de Telde, que era a la zona per evitar aquesta mena d’accions, va aconseguir interceptar-lo. Així, es va procedir a sancionar l’home per conducció temerària al circular en sentit contrari i també la conductora, que va donar positiu al test d’alcoholèmia i se la va multar amb 1.000 euros i sis punts menys al carnet, segons van indicar les fonts consultades.