Balears

L’oci nocturn d’Eivissa es reinventa sense pistes de ball

Ushuaïa reobre aquest dissabte però transformant la discoteca en un restaurant amb animació musical

Els ‘dj’ cedeixen el testimoni als xefs de renom com a principal reclam dels espais d’oci

L’oci nocturn d’Eivissa es reinventa sense pistes de ball

DI

2
Es llegeix en minuts

L’epicentre de l’oci nocturn a Eivissa ja no és la pista de ball sinó les taules, i les estrelles de la nit no són els ‘dj’ sinó els xefs. Les restriccions per la situació sanitària han obligat els empresaris del sector de l’oci a ser imaginatius i buscar alternatives per poder mantenir les portes obertes reorientant el model de negoci, almenys durant aquest estiu.

Després de la decisió del Govern balear d’ajornar l’obertura de les discoteques, que s’havia previst per al dia 26 de juliol, les pistes de ball reapareixen reconvertides en restaurants amb animació musical. És el cas d’Ushuaïa Ibiza, que després d’estar tancat durant 21 mesos, reobre les portes aquest dissabte 31 de juliol amb l’esdeveniment Palmarama que, segons ha informat el Grup Palladium en una nota de premsa, convertirà l’espai obert de la discoteca «en un oasi mediterrani». On hi havia la pista de ball s’ubicaran ara les taules dels comensals del restaurant japonès Minami, els clients del qual podran disfrutar tant del menú com de l’espectacle creat per a l’ocasió.

«Serà un esdeveniment segur, d’acord amb tots els protocols sanitaris», expliquen des de The Night League, l’empresa responsable dels esdeveniments a Ushuaïa, que també informa al ‘Diario de Ibiza’ que, avui dia, no es planteja adaptar l’espai de la discoteca Hï per a iniciatives d’aquestes característiques. «Només es farà a l’Ushuaïa i anirem dia a dia, adaptant-nos a la situació», explica el portaveu. Als sopars es podrà accedir prèvia reserva a la pàgina web i els hostes allotjats a l’Ushuaïa Ibiza Beach Hotel tindran a la seva disposició un espai exclusiu dins el recinte per seguir l’esdeveniment.

És la mateixa política que ha adoptat el Grup Pachá, que manté tancada la discoteca de l’avinguda 8 d’Agost però té funcionant a ple rendiment negocis com el Restaurant Cabaret Lío o l’Hotel Resort Destino, en què també funciona la fórmula de sopar amb espectacle musical.

Notícies relacionades

«El club està tancat a l’espera que les autoritats es pronunciïn. Quan sapiguem com i de quina manera es pot obrir, ho farem», informa el departament de comunicació del Grup Pachá, que explica que aquesta transformació a una realitat marcada per la Covid ja va arrencar l’estiu passat: «Llavors ja vam obrir Lío adaptant-nos a les noves circumstàncies, i ara estem seguint la mateixa línia».

El mateix patró es repeteix amb Amnesia, que manté tancada la discoteca a Sant Rafel i que ha convertit Cova Santa en el seu espai estrella, amb una proposta de restauració i cocteleria complementada amb esdeveniments i animacions especials.