En un local d’oci

Alliberada una menor emmordassada en un soterrani de Carabanchel

  • La Policia ha detingut l’autor dels fets, un home armat i amb actitud violenta

04/09/2020 Coche de la Policía Nacional.

04/09/2020 Coche de la Policía Nacional. / DELEGACIÃ"N (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha alliberat una jove, de 15 anys, que estava emmordassada al soterrani d’un local del madrileny barri de Carabanchel i ha detingut el presumpte autor de la retenció, segons han informat aquest dijous fonts policials.

El succés va passar dimecres a la tarda quan, en una distracció del seu capturador, la víctima va poder posar-se en contacte amb els serveis policials. La jove va facilitar als policies el lloc on es trobava, si bé les dades que va aportar no eren correctes. Després de més d’una hora de recerca i batudes per la zona, els agents van localitzar un local, en un fons de sac, on podria trobar-se la jove.

Quan va arribar el dispositiu policial, aquest establiment d’oci estava tancat i amb música de fons a tot volum. Els policies van baixar al soterrani, on van trobar la menor emmordassada amb cinta americana i lligada amb cables a una cadira i la van alliberar.

Notícies relacionades

La Policia Nacional va detenir el presumpte autor dels fets, de 36 anys, que tenia una actitud violenta i estava armat amb un xerrac, un martell i un tornavís.

Les primeres indagacions apunten que aquest home va coincidir fa uns dies amb la noia i el seu grup d’amics en una festa. Pel que sembla, li van desaparèixer diversos objectes personals i va acusar la menor i els seus coneguts i els va amenaçar perquè els hi tornessin. Amb una excusa va quedar amb la jove i després la va retenir de forma il·legal.