Nomenament

Prensa Ibérica nomena Jesús Javier Prado gerent del seu nou diari a Madrid

  • Cristina Sánchez de las Heras el substitueix al capdavant de la gerència d’‘El Periódico de Aragón’

Prensa Ibérica nomena Jesús Javier Prado gerent del seu nou diari a Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jesús Javier Prado ha sigut nomenat gerent del nou diari nacionalamb seu a Madrid que Prensa Ibérica llançarà en l’últim trimestre de l’any sota la direcció del periodista Fernando Garea.

Llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat de València i MBA per l’Institut d’Empresa, Prado acredita una trajectòria professional de 25 anys a Prensa Ibérica. Desde l’octubre del 2019, després de la compra del Grup Zeta, ocupava la gerència de Prensa Diaria Aragonesa, que edita ’El Periódico de Aragón’. I, anteriorment, va ser gerent del diari ‘Información’ d’Alacant durant 15 anys.

Jesús Javier Prado assegura que «formar part de l’equip fundacional d’un nou mitjà de comunicació serà una gran experiència personal i un desafiament de primer ordre per al nostre grup».

Cristina Sánchez de las Heras, fins ara directora comercial d’‘El Periódico de Aragón’, assumeix la gerència de Prensa Diaria Aragonesa amb la voluntat de «donar continuïtat al procés de transformació digital, a l’aposta per les noves tecnologies i al salt de qualitat que El Periódico de Aragón ha viscut en aquests dos últims anys de la mà de Prensa Ibérica».

Notícies relacionades

Amb un ampli bagatge en el sector de la publicitat i en el desenvolupament de nous projectes en diferents suports, Sánchez de las Heras suma 30 anys de vinculació a ‘El Periódico de Aragón’, des de la seva fundació, on ha sigut delegada a l’Aragó de Grup Zeta Audiovisual, cap de publicitat i directora comercial.

Prensa Ibérica, grup líder de la informació regional a Espanya, edita 24 diaris impresos i digitals en onze comunitats autònomes i diverses revistes. A Internet, on el grup compta amb un creixent posicionament, les publicacions de Prensa Ibérica arriben als 26,3 milions d’usuaris únics i superen els 558 milions de pàgines vistes al mes (Comscore). Amb 1,7 milions de lectors en paper (EGM) i més de 185.000 exemplars diaris (OJD), el grup és líder en audiència i difusió en diverses autonomies.