Nomenaments

Albert Sáez, subdirector general de Continguts de Prensa Ibérica

El director de EL PERIÓDICO assumeix aquesta nova responsabilitat dins del grup i és substituït per Lluís Mascaró en la direcció del diari ‘Sport’

Albert Sáez, subdirector general de Continguts de Prensa Ibérica

Julio Carbó

2
Es llegeix en minuts

Prensa Ibérica ha nomenat Albert Sáez nou subdirector general de Continguts del grup de comunicació, responsabilitat que compaginarà amb la direcció d’El Periódico.

Aitor Moll, conseller delegat de Prensa Ibérica, assenyala que «amb el nomenament de l’Albert reforcem de manera significativa l’àrea de continguts, que dona recolzament i coordina les diferents capçaleres del grup per aprofitar la força dels nostres 1.500 periodistes». Albert Sáez, d’altra banda, agraeix la confiança dipositada i assegura sentir-se «il·lusionat amb aquesta nova responsabilitat des de la qual miraré de donar el millor de mi mateix de cara als grans desafiaments a què s’enfronti el grup».

Després de la compra del Grupo Zeta el juny del 2019, Prensa Ibérica afronta ara el repte de llançar un nou diari nacional a Madrid en l’últim trimestre d’aquest any. Des de la sotsdirecció general de Continguts, la dilatada experiència d’Albert Sáez permetrà impulsar en els mitjans del grup l’estratègia de digitalització, l’aposta multimèdia, el procés d’integració de les redaccions i el desenvolupament de nous formats. 

Membre del comitè editorial i doctor en periodisme, Albert Sáez és director d’El Periódico des del mes de juny del 2020 i anteriorment va ser responsable de Transformació Digital de la capçalera. Es va incorporar al diari com a director adjunt el març del 2010, després d’exercir durant dos anys com a president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans va ser director adjunt del diari ‘Avui’ des de 1998 fins al 2006.

Direcció de l’‘Sport’

Lluís Mascaró, d’altra banda, assumeix la direcció del diari esportiu ‘Sport’. Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Mascaró va iniciar la seva carrera professional en el desaparegut ‘El Correo Catalán’ i, després del seu pas per ‘La Mañana’ de Lleida, va formar part de la redacció de l’històric ‘Diari de Barcelona’. 

Notícies relacionades

El 1991 es va incorporar al diari ‘Sport’ com a redactor i, durant 30 anys, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat (cap de secció, redactor en cap, subdirector i director adjunt) fins al seu nomenament com a director del diari esportiu.

1,7 milions de lectors

Prensa Ibérica, grup líder de la informació regional a Espanya, edita 24 diaris impresos i digitals en onze comunitats autònomes i diverses revistes. Amb 1,7 milions de lectors en paper (EGM) i més de 207.000 exemplars diaris (OJD), el grup és líder en audiència i difusió en diverses autonomies i compta amb un creixent posicionament en suport digital. A internet, les publicacions del grup arriben als 26.9 milions d’usuaris únics i superen els 568 milions de pàgines vistes al mes (Comscore).