Delinqüència

L’agressor d’un infermer al metro de Madrid tenia una reclamació judicial a Palma per receptació

El jove colombià, de 19 anys, va ser sorprès a l’estació Intermodal de Palma l’any passat amb mòbils robats

L’agressor d’un infermer al metro de Madrid tenia una reclamació judicial a Palma per receptació

POLICÍA NACIONAL

2
Es llegeix en minuts

El jove agressor d’un infermer en un vagó del metro de Madrid havia deixat empremta delictiva després del seu pas per Palma. Un jutjat de la capital balear havia dictat una ordre de detenció per receptació després d’haver sigut sorprès a l’estació Intermodal amb mòbils robats. La seva violència desmesurada cap al sanitari, que l’havia recriminat per no portar posada la mascareta, i els seus intents per ocultar-se per no ser descobert deixava clar que no era un nouvingut al món delictiu.

El delinqüent de 19 anys, de nacionalitat colombiana, va ser sorprès l’any passat a l’estació Intermodal de Palma per agents de la Policia Nacional. Els funcionaris van observar que el sospitós portava diversos telèfons mòbils. Alguns dels terminals havien sigut sostrets. El febrer d’aquest any, aquest individu va ser detingut un altre cop al recaure sobre ell una reclamació judicial, dictada pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Palma, per un presumpte delicte de receptació

Les aventures d’aquest subjecte també han quedat registrades a Alacant. Un jutjat d’aquesta localitat valenciana va emetre una ordre de recerca i captura contra ell per presumptes delictes contra el patrimoni.

El comportament extremadament violent d’aquest individu va quedar patent la nit de dijous passat en un vagó de la línia 1 del metro de Madrid, abans d’arribar a l’estació de l’Alto Arenal. Un infermer va instar el jove que es posés la mascareta, un element obligatori als mitjans de transport per prevenir el contagi de la Covid. Abans que el sanitari pogués reaccionar, el malfactor li va clavar un fort cop de puny que li va abastar de ple un ull i li va causar lesions greus. «¡Gilipolles, tant de bo et moris!», li va etzibar el delinqüent a la víctima de forma despectiva abans de baixar a l’estació esmentada.

Notícies relacionades

L’individu anava vestit de negre, amb sabatilles blanques i una gorra rosa. La seva imatge va començar a circular per les xarxes socials i es va demanar la col·laboració ciutadana per mirar de donar amb el seu parador. La salvatge agressió a l’infermer havia causat una indignació generalitzada.

Les indagacions de la Brigada Mòbil i de la Policia Judicial de la Policia Nacional han culminat la tarda de dilluns. Els agents han detingut per un delicte de lesions greus el presumpte autor de l’agressió al sanitari en un domicili del districte madrileny de Villaverde. El subjecte havia canviat el seu aspecte físic, s’havia tenyit el cabell i s’havia tret algunes arracades per mirar de passar desapercebut: la seva suposada intenció era canviar de localitat per continuar cometent malifetes.

Temes:

Mascaretes