11 quilòmetres de cues

Reobertes l’AP-7 i l’N-340 després de controlar-se l’incendi a L’Ametlla de Mar

  • En les tasques d’extinció hi han participat 14 dotacions terrestres i set d’aèries

  • També ha afectat la circulació de trens de la línia R16 i els de llarga distància del corredor mediterrani

Reobertes l’AP-7 i l’N-340 després de controlar-se l’incendi a L’Ametlla de Mar

Bombers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit controlar l’incendi declarat aquesta tarda, cap a les 16.44 hores, en una zona de vegetació de L’ Ametlla de Mar (Tarragona), que ha obligat a tallar l’autopista AP-7 i la carretera N-340, així com la circulació de trens. El trànsit de vehicles ha sigut reobert a les 19 hores, tot i que es registren retencions en els dos sentits de la marxa. En direcció Barcelona, hi ha uns 11 quilòmetres de cua. I Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant per als passatgers afectats per l’aturada.

Les tasques d’extinció han aconseguit aturar l’avenç de les flames, amb 14 dotacions terrestres i set d’aèries treballant sobre el terreny. L’alcalde de l’Ametlla, Jordi Gaseni, ha assegurat a Catalunya Ràdio que el foc ja està sota control. Passades les set de la tarda, s’han retirat de l’àrea de l’incendi sis mitjans aeris i dos de terrestres.

L’incendi ha començat en una zona de vegetació i, després de saltar la via del tren, ha arribat fins a l’autopista, el que ha obligat a tallar el trànsit. Els bombers han arraconat el foc cap a un barranc per facilitar el seu control i evitar que es propagués cap a zones boscoses.

Notícies relacionades

L’incendi també ha afectat la circulació de trens de la línia R16 entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant en els dos sentits de la marxa, i els trens de llarga distància del corredor mediterrani.

La interrupció de la circulació per carretera ha provocat cues en sentit Barcelona, segons recull el Servei Català de Trànsit. 

Temes:

Incendis