11 quilòmetres de cues

Reobertes l’AP-7 i l’N-340 després de controlar-se l’incendi a L’Ametlla de Mar

  • En les tasques d’extinció hi han participat 14 dotacions terrestres i set d’aèries

  • També ha afectat la circulació de trens de la línia R16 i els de llarga distància del corredor mediterrani

Reobertes l’AP-7 i l’N-340 després de controlar-se l’incendi a L’Ametlla de Mar

Bombers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit controlar l’incendi declarat aquesta tarda, cap a les 16.44 hores, en una zona de vegetació de L’ Ametlla de Mar (Tarragona), que ha obligat a tallar l’autopista AP-7 i la carretera N-340, així com la circulació de trens. El trànsit de vehicles ha sigut reobert a les 19 hores, tot i que es registren retencions en els dos sentits de la marxa. En direcció Barcelona, hi ha uns 11 quilòmetres de cua. I Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant per als passatgers afectats per l’aturada.

Les tasques d’extinció han aconseguit aturar l’avenç de les flames, amb 14 dotacions terrestres i set d’aèries treballant sobre el terreny. L’alcalde de l’Ametlla, Jordi Gaseni, ha assegurat a Catalunya Ràdio que el foc ja està sota control. Passades les set de la tarda, s’han retirat de l’àrea de l’incendi sis mitjans aeris i dos de terrestres.

L’incendi ha començat en una zona de vegetació i, després de saltar la via del tren, ha arribat fins a l’autopista, el que ha obligat a tallar el trànsit. Els bombers han arraconat el foc cap a un barranc per facilitar el seu control i evitar que es propagués cap a zones boscoses.

L’incendi també ha afectat la circulació de trens de la línia R16 entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant en els dos sentits de la marxa, i els trens de llarga distància del corredor mediterrani.

La interrupció de la circulació per carretera ha provocat cues en sentit Barcelona, segons recull el Servei Català de Trànsit. 

Notícies relacionades
Temes:

Incendis