La víctima tenia 46 anys

Un home assassina a trets la seva parella i se suïcida en ple carrer de Màlaga

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 46 anys ha sigut assassinada aquest matí a Màlaga capital en ple carrer per un home que posteriorment s’ha tret la vida amb una escopeta. Segons la Policia Nacional, l’agressor, que ha sigut identificat com la parella sentimental de la víctima, ha disparat a la dona i posteriorment s’ha suïcidat amb la mateixa arma.

Notícies relacionades

Els fets han tingut lloc minuts abans de les 9:00 hores d’aquest matí a la zona d’El Bulto. El servei Emergències 112 Andalusia va rebre a aquella hora més d’una desena de trucades de ciutadans que alertaven de trets al carrer Fernán Núnez, al costat de l’escola San Manuel, molt a prop del carrer Ayala. Un ampli dispositiu policial s’ha dirigit al lloc i els sanitaris només han pogut confirmar la mort de la víctima i el seu agressor. El carrer ha quedat acordonat i tallat al trànsit fins que els agents de la Policia Científica finalitzin la seva tasca en l’escena del crim.

La Policia Nacional ha informat que ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies del crim. L’home ha sigut identificat com un home de 55 anys i nacionalitat espanyola. Fins al moment no consten denúncies prèvies de violència de gènere entre les parts, que pel que sembla vivien junts des de fa dos anys.