A l’altura de Castellet i la Gornal

Detingut un camioner després d’atropellar mortalment un operari a l’AP-7 a Barcelona

  • L’home està acusat d’homicidi per imprudència greu i abandonament del lloc de l’accident

Detingut un camioner després d’atropellar mortalment un operari a l’AP-7 a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous el conductor del camió que aquesta matinada ha atropellat mortalment un operari de manteniment a l’autopista AP-7, a l’altura de Castellet i la Gornal (Alt Penedès, a la província de Barcelona), i ha marxat del lloc dels fets.

El detingut, de 47 anys, està acusat d’un delicte d’homicidi per imprudència greu i abandonament del lloc de l’accident.

En un comunicat, la policia catalana ha explicat que els fets s’han produït cap a les 04.30 hores, quan un dels dos operaris de manteniment que treballaven en el carril dret d’un tram tallat per obres de l’AP-7 en direcció Tarragona ha sigut atropellat per un camió frigorífic.

Els operaris estaven retirant cons amb un camió petit, quan el conductor del camió frigorífic ha envaït el carril tallat, s’ha carregat diversos cons, ha fregat el petit camió i ha atropellat l’operari mort i deixat il·lès l’altre.

Notícies relacionades

L’autor de l’atropellament ha continuat la seva marxa fins a la següent àrea de descans de l’autopista, a causa dels danys soferts al camió. Finalment, els Mossos l’han localitzat, li han fet un control d’alcoholèmia, que ha donat negatiu, i l’han detingut.

Amb aquesta víctima, ja són 67 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.